top of page

Giuseppina Cariola.

Llicenciada en dret a Itàlia, amb homologació d’estudis a Espanya , exerceixo d’advocada a Catalunya des de fa 15 anys, i soc partidària de la mediació, com eina necessària per resoldre la conflictualitat.  

A Catalunya vaig arribar a finals del 2004, i resideixo a Sant Cugat del Vallés des de l’any 2015.

Des del principi,  m’ha captivat el poble català, les seves tradicions i festivitats.  

Conscient de la importància del Català , com instrument de cohesió social, rebutjo els atacs injustificats als que està sotmès.

Responsable amb la natura, aposto per polítiques mediambientals i de foment de la economia de proximitat per tal de contenir els efectes del canvi climàtic.

Compromesa amb el benestar animal, aposto per potenciar la seva protecció , mitjançant  inversió econòmica i polítiques de sensibilització contra el maltractament animal.

Proposo un model d’administració publica més eficient i menys burocratitzada , al servei permanent dels seus ciutadans.

Crec en el camí cap a la independència efectiva de Catalunya com nació lliure i autodeterminada , democràticament oberta a les exigències del seu poble.

VISCA CATALUNYA!

Josep Lluís Lliberia i Blasco

Estic implicat, com molts de nosaltres, en l’activisme independentista de carrer. Tant a ANC (coordinador al 2017), com a Òmnium, com a Consell d'on he format part dels seus secretariats de manera activa a Sant Cugat des de les consultes del 2009.

Doctor en ciències químiques, amb una trajectòria professional que m’esperona cada dia que passa, he decidit en els darrers anys dedicar part de la meva vida al servei del poble i del país.

Un primer cop, fa 4 anys, no acabà de reeixir per pactes amb partits del 155 que provocaren la meva dimissió.

Aquest cop, amb un grup de companys de viatge molt preparats, independentistes, sense rèmores polítiques ni lligams a cadira, em sento content de poder tenir una opció a la qual identificar-me. Amb la certesa que el vot “útil” tradicional ja no ho és després del paper del govern del 52%. Evito d’aquesta manera, el malaurat sentiment de molta gent de votar en blanc, o de no anar a votar.
Vull ser diferent, volem ser diferents, som “Independents Sant Cugat” i per això et demano: Implica’t!

Sun Rius Soler

  • Catalana i Independentista.

  • Crec que Catalunya funcionaria millor sense l’expoli d’Espanya.

  • Metge de professió i he compartit amb la meva germana un comerç de dietètica a la ciutat. Ambdues feines m’han permès conèixer moltes santcugatenques i compartir el seu model de ciutat.

  • No he estat mai militant de cap partit.

  • Crec que hi ha una millor manera de fer política municipal. Més propera a la ciutadania i és per això que vull formar part de l’agrupació d’electors per les properes municipals.

Artur Royo i Sànchez
Empresari jubilat.
El meu tresor, la família, el meu desig la llibertat de Catalunya.

Fidel a l'U d'octubre!

Ferran Pujol i Benlloch.

Nascut el 23 de maig del 1971. Tot i haver estat 7 anys a Reus portem 20 anys a Sant Cugat, ciutat on hem arrelat com a família. Consultor empresarial especialitzat en M&A, Sport i Promoció econòmica. Sóc professor en diverses escoles de formació continua: Reus i Vendrell principalment. L'any 1992-93 em vaig formar com a Tècnic en Robòtica i Visió Artificial. Anys més tard, l'evolució professional em va derivar a obtenir formació i coneixements de direcció de màrqueting i comercial i realitzar a l'UOC Noves economies urbanes.

Estic casat i tenim 4 fills. Independentista implicat des dels 16 anys, avui decebut i humiliat per tots els partits. Content de treballar per ajudar a oferir una opció electoral diferent a Sant Cugat.

Francesc Salvador i Beltran
Independentista i activista pel país i per la llengua. Membre de l'ANC, Òmnium i Plataforma per la Llengua. Doctor en psicologia i catedràtic de psicologia experimental a la Universitat de Barcelona.

Eix nacional i municipal son dues cares de la mateixa moneda. Implicant-nos en el municipi ens impliquem en la nació. Fem una nova política a Sant Cugat: feta per la ciutadania al servei de la ciutadania!

Jaume Asens i Passarrius.
Vaig néixer a Reus el 10 de novembre de 1953 i visc a Sant Cugat des de l'any 1971.
Llicenciat en Ciències Físiques he dedicat la meva vida a l'ensenyament de les Matemàtiques a secundària. Actualment estic jubilat.
Del 1983 al
1987 vaig ser regidor de Sanitat , serveis socials i joventut a l'ajuntament de Sant Cugat del Vallès pel PSC.
Des de l'any 2010 que no veig altra sortida per Catalunya que no passi per la independència.
De l'any 2016 al 2018 vaig fer de secretari de l'ANC de Sant Cugat.
Actualment soc soci de l'ANC, OMNIUM, PLATAFORMA PER LA LLENGUA, INTERMON – OXFAM, AMNISTIA INTERNACIONAL i CREU ROJA..
Crec en una nova forma de fer política per recuperar la confiança de la ciutadania.
Considero que per qualsevol persona que viu i treballa a Catalunya, la dependència d'Espanya suposa un cost econòmic i polític totalment insostenible.
Per això considero prioritari, pel benefici de tots, assolir una República Catalana Independent dins del marc de la Unió Europea.

Neus José Rodriguez.

Actual Presidenta de l’APVValldoreix, en excedència del servei de farmàcia de la Fundació Puigvert.

M’agrada el servei a les persones. D’aquí el voluntariat a Banc Farmacèutic, Pulseras Candela, Vall d’Hebrón i a l’APVValldoreix.

Trajectòria professional: Ajuntament de Rubí ( Àrea de Hisenda ) 6 anys. Fundació Puigvert (Servei de Farmàcia-Documentalista ). Vocal EMD Valldoreix.

Formació: Magisteri, Documentalista Sanitària, Màster Psicologia Organitzacions, Màster Gestió Pública.

Ricardo Calvo Vilanova. 

Perit Mercantil.
Veí de vollpelleres des de fa 8 anys.
Vaig desenvolupar la meva llarga vida laboral en una mútua d'accidents de treball de la Seguretat Social.

bottom of page